Mensen nodig op je evenement, we've got you!

Handjes te kort achter de bar, tijdens het tickets scannen of als toezicht? Schakel gemakkelijk honderden studenten in voor jouw evenement. Dit kan allemaal gemakkelijk in jouw eigen web omgeving.

Account aanmaken
Krijg toegang tot meer dan 10.000 studenten

Plaats je opdracht binnen no time op ons platform.

Door middel van een aantal korte vragen plaats je al een opdracht op GetCrewDone. Na dat we alle informatie hebben wordt de opdracht verspreid onder alle gebruikers die interesse zouden kunnen hebben in jouw opdracht.

Kandidaten melden zich op basis van jouw vragen aan.

Bij een opdracht geef je aan hoeveel mensen je nodigt hebt en d.m.v. welke vragen zij zich mogen aanmelden op jouw opdracht. Zo krijg je alleen gekwalificeerde kandidaten. In je eigen omgeving kan je het profiel van de kandidaat zien maar het is ook mogelijk om extra informatie op te vragen via de chat.

Ik wil mijn opdracht plaatsen

Accepteren & ondertekenen.

Via het platform worden alle legal document gegeneerd. Deze kan je gemakkelijk online ondertekenen. D.m.v. onze overeenkomsten is het niet nodig om de kandidaten op je eigen payroll te hebben, zo bespaar je geld en kan je efficient grote groepen inzetten.

Keur na afloop de gewerkte uren goed en ontvang de factuur.

Na elk evenement is het mogelijk voor de kandidaten om de gewerkte uren op te geven. Jij kan deze gemakkelijk aanpassen of goedkeuren. Zodra je klaar ben met het controleren van alle uren verwerk je de uren en ontvang je de facturen.